Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوبت یازدهم مزایده سراسری فروش اموال تملیکی و مازاد مازاد بانک ملی ایران در سال جاری، به زودی برگزار می شود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، متقاضیان خرید می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از ساعت 10 صبح روز 27 آذرماه به بخش مناقصه و مزایده در قسمت اخبار سایت بانک و یا سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به آدرس www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

setadiran.ir بخش مزایده مراجعه کنند.

ضمنا ارایه پیشنهاد صرفا از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و حداکثر تا ساعت 17 روز 8 دی ماه امکان پذیر است و تاریخ بازگشایی الکترونیکی پاکت ها نیز روز 9 دی ماه خواهد بود.

لازم به ذکر است، اطلاعات مزایده در روزهای 28 و 30 آذرماه در روزنامه های کیهان و جمهوری اسلامی نیز اطلاع رسانی خواهند شد.

اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر دهگانه جذاب ترین خودروهای نمایشگاه لس آنجلس تصاویر دیدنی‌ از چهار گوشه جهان تصاویر: اثر هنری با کفش پاشنه بلند در اعتراض به زن کشی عکاسی از آرواره کوسه‌ها از فاصله نزدیک فرود در خطرناک‌ترین فرودگاه جهان تصاویر: دختران مکانیک در شهرزیبا تصاویر: پاییز هزار رنگ، زیبا‌ترین فصل خدا تصاویر: آتش سوزی در کالیفرنیا‎ ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار تقدیر از بانک ملی ایران به عنوان بانک برتر و پیشرو در ارائه خدمات و تسهیلات بازارهای سهام جهان تحت تاثیر برگزیت و جنگ تجاری الزامی شدن استفاده از رمز پویا از اول دی ۹۸ بانک ملت در موفقیت های وزارت نفت بسیار موثر بوده است گابریل در بیدادگاه بخش مهمی از منابع بانک‌ها به تولید اختصاص یافته است رمز دوم یکبار مصرف کارت‌های بانک صادرات ایران با موفقیت از اول دی‌ماه عملیاتی خواهد بود پایان تجمع هواداران ناراضی استقلال با دخالت پلیس ضد شورش ادعاهای مطرح شده درفضای مجازی به نقل از رئیس کل بانک مرکزی را تکذیب کرد تقدیر از عملکرد تجارت‌نو در همایش مدیریت جهادی کاهش صادرات نفت روسیه در سال ۲۰۲۰ اختلاف میان نرخ مصوب برنج با بازار آزاد تامین بودجه طرح فاضلاب ماهشهر و بندرامام خمینی(ره) از سوی پتروشیمی بندر امام ضرورت حمایت از توسعه صنعت پتروشیمی با هدف گسترش بازارهای صادراتی تمامی مكان های كشور دارای كدپستی ده رقمی شده اند شاخص بورس رقم ۳۵۰ هزار واحد را پست سر گذاشت فروش طیف متنوعی از فراورده‌های پالایشگاهی در بورس انرژی ​اول تجاري بعد سواري ​اعتماد بيش از حد معرفی بزرگترین صنایع بورسی پرطرفدارترین ها بهترین سوپ برای بهبود آنفلوانزا چیست؟ پربیینده ترین ها پربحث ترین ها سهم هر ایرانی از بودجه سال ۹۹ چقدر خواهد بود؟ پیش‌فروش نقدی ۶ محصول سایپا فردا ۲۱ آذر+ جدول عبور با سرعت زیاد از روی سرعت گیر چه بر سر خودرو می آورد خریداری ۸۵ میلیون دلار تجهیزات برای بندر چابهار توسط هند‌ دلار در آستانه ورود به کانال ۱۲ هزار تومان آخرین تحولات بازار مرغ در آستانه شب یلدا ایرلاین برتر سال ۲۰۱۹ اعلام شد ترکیه و افغانستان تهدیدی برای بازار پسته ایران نیستند نرخ ارزهای دولتی افزایش یافت + جدول تلاش مشتریان آسیایی برای تنوع بخشی به منابع تأمین نفت اعضای جدید هیات مدیره بانک کارآفرین انتخاب شدند در لایحه بودجه 99 دخل و خرج کلی دولت حدود ۱۴ درصد بالا رفته قیمت خودروهای سایپا امروز ۹۸/۰۹/۲۰ افزایش ۳۰ درصدی بارش‌ها قیمت خودروهای ایران خودرو امروز ۹۸/۰۹/۲۰ سکوی نفتی امیرکبیر؛ نمادی از حاکمیت ایران در خزر آمادگي ايران خودرو براي توليد روزانه 400 دستگاه خودرو دوگانه سوز قیمت سبد نفتی اوپک به ۶۵ دلار و ۶۶ سنت رسید افزایش شاخص دلار در بازارهای جهانی کاهش ۵ درصدی واردات کشور تجارت خارجی ایران پیچیده ترین نوع تجارت در جهان است   (۱ نظر) صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۴۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی

اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی آورده است ایران به خوبی در راه تبدیل شدن به یک صادرکننده درحال پیشرفت تسلیحات در سطح جهان قرار دارد؛ تهران در سال‌های گذشته، فروش و انتقال پهپادهای خود را به نقاط مختلف جهان از آمریکای جنوبی تا آفریقا به سرعت افزایش داده است و به صورت ویژه کشورهای بیشتری به خرید این قابلیت‌ها از ایران علاقه مند شده اند.

«دنی سیترینوویچ» نویسنده این گزارش معتقد است که منافع اقتصادی ایران در این حوزه مشخص است زیرا تخمین زده می‌شود که هزینه هر پهپاد پرطرفدار شاهد ۱۳۶ بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار دلار باشد. این موضوع در کنار گزارش‌هایی مبنی بر فروش بیش از ۲ هزار پهپاد ایرانی فقط به روسیه، نشان می‌دهد که تهران میلیون‌ها دلار از این معاملات به دست آورده است.

این تحلیلگر آمریکایی تاکید دارد: با این حال، دستاورد ایران از چنین تحرکاتی، بیشتر از منافع مالی آن است، چرا که این معاملات موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در کشورها عمیق‌تر می‌کند و وابستگی به تهران و تولیدات آن را ایجاد می‌نماید.

کارشناس این اتاق فکر آمریکایی سپس به مقایسه تولیدات ایران با نمونه‌های مشابه پرداخته و آورده است: در این زمینه، ایران در مقایسه با کشورهایی مانند انگلستان یا آمریکا که توانایی‌های مشابهی را به سراسر جهان صادر می‌کنند، از مزایای قابل توجهی برخوردار است. پهپادها و سایر قابلیت‌های نظامی ایران، مانند موشک‌های کوتاه‌برد فاتح ۱۱۰، ارزان‌تر از رقبای غربی آن هستند. ضمن آنکه هیچ محدودیت سیاسی یا قانونی که مانع فروش این تسلیحات در سراسر جهان شود، برای ایران وجود ندارد. به نظر می‌رسد تهران هم هراسی ندارد که این محصولات به دست طرف‌های خارجی خطرناک بیفتد.

نویسنده با اشاره به کارایی تسلیحات ایرانی تاکید دارد: از همه مهمتر این است که محصولات ایران در میدان جنگ خود را ثابت کرده اند و این موضوع در استفاده روسیه از آنها در جنگ اوکراین یا توسط گروه‌های نزدیک به ایران همچون حزب الله لبنان، انصارالله یمن یا شبه نظامیان شیعه در عراق مشخص شده است.

کارشناس شورای آتلانتیک معتقد است: این شرایط به ایران اجازه فروش قابل توجه تسلیحات به بسیاری از کشورهای جهان به‌ویژه دولت هایی که غرب در زمینه تسلیحات برای آن‌ها محدودیت‌هایی را ایجاد کرده است، فراهم می‌آورد.

در بخش دیگری از گزارش با اشاره به جایگاه پیشین روسیه در بازار تسلیحات جهان، ادعا شده است که روسیه پس از حمله به اوکراین، به دلیل مجموعه‌ای از تحریم‌ها در بازار تسلیحات و تجهیزات نظامی دچار مشکلاتی شد. پس از این تحول ایران در نظر کشورهایی که پیش از این به تجهیزات نظامی روسیه وابسته بودند، به گزینه ای جذاب‌تر تبدیل شد. ضمن آنکه، سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه می‌تواند فروش تسلیحات متعارف آنها را افزایش دهد.

نویسنده این گزارش با اشاره به تحولات در دریای سرخ به کاخ سفید توصیه کرده است: دولت آمریکا باید جدی بودن شرایط را درک کند. نادیده گرفتن این روند می‌تواند به وضعیت غیرقابل برگشتی منجر شود که ممکن است ایران را به صادرکننده پیشروی تسلیحات در جهان تبدیل کند.

از دیگر پیشنهادهای این اتاق فکر به دولت بایدن آن است که تحریم‌های اقتصادی و سیاسی را علیه هر کشوری که به دنبال کسب توانایی‌های نظامی ایران است یا سرمایه‌گذاری‌های نظامی مشترک را با تهران انجام می‌دهد، اعمال کند زیرا این اقدام می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده باشد. همچنین تسهیل کمک نظامی به کشورهای معامله کننده با ایران، از بین بردن جذابیت تسلیحات ایرانی و بی اعتبار کردن توانایی‌های نظامی ایران از دیگر ترفندها علیه تهران بیان شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ممنوعیت نقل و انتقال و معاملات طرح نهضت ملی مسکن در صدرا
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند